Dag 38 – tandhygiejne en gang til

I dag var jeg hos tandplejeren til kontrol med gode resultater. Hun syntes faktisk, at mit tandkød var blevet pænere end forventet og bar præg af, at det var blevet børstet meget.

Sandsynligvis har jeg brugt miswak-pinden oftere end en tandbørste, da den ikke kræver tandpasta og skylning.

Men det mest interessante var dog, at man ikke kunne se, at jeg ikke havde brugt en tandpasta med fluor. Det skal vi følge lidt mere, så jeg har en ny tid til om tre måneder.

Det eneste, der manglede – og det er for så vidt også min egen betænkelighed ved helt at afstå fra at bruge plastikprodukter til tandhygiejnen -, var en omhyggelig rensning af mellemrummene omkring den krone, jeg har. For ca. tre uger siden løb jeg tør for mellemrumsbørster, og det gav sig udslag i, at tandlommerne omkring kronen ikke blev mindre.

Det var surt og skuffende, men kan snart rettes op på.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.