Dag 15 – flødeboller

Det måtte jo komme: Efter 15 dage med en ganske rimelig fastedisciplin blev jeg i dag overfaldet af et brændende ønske om at spise flødeboller.
Det må nok betegnes som en trang. Den var vild og voldsom og en smule latterlig, for jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidt har spist flødeboller, og endnu mindre. hvornår jeg sidt har købt nogen. Men den fik mig til at bruge langt mere tid foran supermarkedets slikhylde end normalt. De allerfleste flødeboller fås i plastikbakker, men der findes også de andre, de dyre, dem, der ikke er beregnet til børn. Dem, der koster 69 kroner pr. pakke og sælges i papæsker.
Jeg overvejede kortvarigt, om jeg skulle købe én, men jeg var temmelig sikker på, at de ikke ville give mig den samme oplevelse af sød intethed, en almindelig frisk flødebolle tilbyder.
I sidste ende købte jeg, hvad jeg var kommet for at købe: en plade hvid chokolade, emballeret i tynd metalfolie og papir. Det var den gloriekonforme løsning og fik mig til at føle mig ganske frelst.
Mere skal der p.t. ikke til.

I øvrigt producerede jeg ca. et gram plastikaffald i den forløbne uge. En glasflaske, jeg havde købt, viste sig at have en indvendig plastikforsegling. Det burde jeg have forudset.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.