Dag 10 – den sikre vej mod fejlernæringen

Weekend! Og ingen deadline mandag! Her er nogle iagttagelser fra ugen, der gik:

Jeg havde travlt, både arbejds- og omsorgsmæssigt, og lidt samvær med andre mennesker blev det da også til. Med travlheden opstod der imidlertid nogle problemer af praktisk karakter: hvis min tidsplan gebærder sig bare en lille smule kaotisk, kan jeg enten bestille pizza i byen eller risikere at blive fejlernæret, fordi jeg ikke kan nå at tage i mange forskellige forretninger for at købe ind, lave mad, bage brød og ellers gøre, som jeg plejer.

Tiden slår simpelthen ikke til.

Og hvis jeg kan finde tid nok til at klare mine indkøb, har jeg ikke tid til fx at tage i svømmehal eller biografen, og under min plastikfaste er det blevet langt mere besværligt at tilberede et hurtigt, varmt måltid, der ikke indeholder æg.

I dag var jeg så heldig at få mælk nok til, at jeg her i weekenden kan lave den feta, jeg har fablet om i over en uge. Det tager ikke ret lang tid, men kræver selvfølgelig mælk.

I øvrigt vil jeg gerne meddele alle interesserede, at det papir, ostehandlere bruger til at pakke deres oste i, er forsynet med et tyndt lag af et plastikagtigt materiale. Det havde anet mig, men i dag fik jeg syn for sagen.

One response to “Dag 10 – den sikre vej mod fejlernæringen

  1. Kathrine Lauritzen

    Nogengange bruger de også vokspapir – Se: http://www.linds.dk/vokspapir.aspx

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.