En lille tak undervejs

I forgårs, efter mit indlæg om anskaffelser, tilbød Erik, en af mine trofaste læsere, mig, at jeg kunne låne et kaffekværn, han alligevel ikke bruger. Det tilbud blev jeg meget glad for, og nu står kværnet hjemme hos mig og venter på, at jeg i næste uger skifter fra male kaffe til kaffebønner.

Mine læsere har i det hele taget gjort den lange forberedelsestid til at holde ud.

Ud over Erik vil jeg gerne takke Rasmus, Margit, Inger, Sighrid, Randi, Rune, Susanne, Rune og selvfølgelig verdens bedste Clara for interesse og støtte. Jeg håber, I også følger mig resten af vejen.

4 responses to “En lille tak undervejs

 1. Susanne Flydtkjær

  Det er kommet så vidt at jeg har anbefalet din blog til Vagn Jørgensen.

  • Tak skal du have. Jeg håber, han finder den underholdende.

   • Susanne Flydtkjær

    Hmm…..jeg tænkte mere på livsstilsændring, som vi sgu alle burde gøre mere ved….men de små skridt tæller også. Glæder mig over at øl i plastikflasker aldrig faldt i nogens smag, så tak for flaskerne

    • Det smagte heller ikke særlig godt, hvis jeg husker ret.

     I øvrigt oplever jeg, at min måde at leve på i dag adskiller sig en hel del fra før, jeg fik denne ide. Det hænger nok mest sammen med de logiske konsekvenser, der følger af de bevidste valg, man tager. 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.