Ugens vejning samt nogle tanker om nyanskaffelser

160 gram. Det virker, som om jeg kun med stor anstrengelse kan komme under 100 gram. Hver gang, min opmærksomhed vandrer, sniger der sig mere plastik ind. Som fx låget til det kaffekrus i pap, jeg bad om sidste mandag, da jeg skulle transportere to af slagsen.

Hovedårsagen har dog med stor sandsynlighed været, at jeg fik tømt de sidste poser med pasta, jeg havde liggende. Fra nu af bliver det hjemmelavet pasta fra en pastamaskine, verdens bedste Clara & Co. har lånt mig indtil videre.

I forbindelse med madlavningen har jeg overvejet, hvad jeg skal gøre, når jeg løber tør for krydderier. Men det er et problem, jeg vil tage mig af på et senere tidspunkt.

I dag vil jeg rejse spørgsmålet om, hvor mange ting jeg egentlig skal købe i forbindelse med plastikfasten. Jeg faldt over det i går i forbindelse med en hjemmeside, hvor man kunne købe hele kaffebønner i noget, der lignede plastikfri emballage. Det stillede mig bare over for et nyt problem: Jeg ejer ikke noget kaffekværn. Jeg er først og fremmest koffeinafhængig, men synes da også, at kaffekværn larmer. Det gør de mindre i dag end den gang, jeg fandt ud af, at jeg ikke bryder mig om dem, men helt lydløse er de stadig væk ikke.

Desuden ville det være langt bedre for min glorie, hvis jeg valgte en mekanisk kaffemølle, som man kan få til mellem 799 kr og små 1.500 kr. Men helt ærligt: skal jeg virkelig bruge så forholdsvis mange penge på noget, der kun giver mig meget begrænset glæde? Sandsynligheden for, at møllen vil havne bagest i et eller andet skab er alt for stor, og det er forkert på så mange måder, at det er til at fortvivle over.

Dette er en udfordring, jeg nok skal få løst, for udsigten til at skulle drikke pulverkaffe i 40 dage virker alt andet end tiltrækkende.

One response to “Ugens vejning samt nogle tanker om nyanskaffelser

  1. Du kan sandsynligvis finde en old school kaffemølle i en gebrugsbutik / marskandiser til en mere rimelig pris. Hvis det viser sig, at du alligevel ikke får den brugt, kan du sælge den igen eller bruge den som pynt.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.